Логотип
  • Конкурс Торгово-промислової палати Німеччини для німецьких шкіл за кордоном. Спеціальна нагорода для Німецько-української школи

    16.05.2023

    9 травня 2023 р. директор Німецько-української школи разом зі своєю колегою Сабіною Шрамм отримав спеціальну нагороду на цьогорічному конкурсі серед німецьких шкіл за кордоном.

    Подана на конкурс відеоробота «Повсякденне життя в DSK під час війни – звичайне, наскільки це можливо. Ми робимо це можливим» (https://youtu.be/PDz2iOxWd2k) була одноголосно удостоєна цієї спеціальної нагороди журі, що стало визнанням досягнень усіх членів шкільної спільноти Німецько-української школи.

    Без невтомних зусиль усіх колег, довіри та співпраці учнів, довіри та допомоги батьків, а також відданої та надійної роботи персоналу ця нагорода була б неможливою.

    Фото: Торгово-промислова палата Німеччини / Нільс Газенау

    Під час інтерв’ю президента Торгово-промислової палати Німеччини Петера Адріана з пані Шрамм та паном Врубелем можна було ще раз поділитися особистими враженнями від цього складного навчального року перед усією аудиторією та розділити гордість за досягнення всієї школи.

    У присутності заступника посла України в Німеччині пані Ірини Самченко та виконавчого директора Німецько-Української торгово-промислової палати пана Райнера Перау спеціальний приз у розмірі 7 000 євро вручила Державний міністр Федерального міністерства закордонних справ пані Катя Кюль.

    Зі 135 німецьких шкіл за кордоном заявки на участь у конкурсі подали 30. Той факт, що Німецько-українська школа була удостоєна цієї нагороди і отримала високу оцінку якості свого проєкту, свідчить про професійну роботу і якість школи.

    Сигнал, який дає ця нагорода, – це вже не просто ознака боротьби і виживання у важкі часи, а скоріше велич школи, яка усвідомлює власну силу, бореться за власну долю і формує власне майбутнє. Бо великі часи чекають на нас попереду.

    Більш детальну інформацію про проєкт, а також про конкурс Торгово-промислової палати Німеччини для іноземних шкіл можна знайти за наступним посиланням: https://www.dihk.de/de/themen-und-positionen/fachkraefte/bildung-international/auslandsschulen/wettbewerb/deutsche-schule-kiew-ukraine-94608

     

    Contact us