Логотип
  • Інформація від Правління школи

    31.03.2022

    Шановна шкільна спільното, дорогі батьки, колеги!

    Нелегкі випробування випали на долю нашої України та кожної без виключення родини.

    Ми щиро сподіваємося, що всі знаходяться в безпеці і вам та вашим близьким нічого не загрожує.

    У такі часи ми разом з керівництвом Школи усвідомлюємо важливу місію школи у житті дітей та майбутнього держави. Багато з наших учителів та працівників особисто щодня докладають зусиль як волонтери для допомоги тим, хто цього потребує, та підтримки армії. Ми щиро дякуємо за таку позицію і пишаємося тим, що наших дітей навчають та виховують саме такі люди.

    Щодо майбутнього нашої школи як установи – у найближчій та подальшій перспективі – на сьогодні Центральне відомство у справах школи закордоном (ZfA), Посольство ФРН в Україні, Правління та Керівництво школи одностайні в тому, що школа має продовжити існування та діяльність в Україні, а навчальний процес повинен продовжуватися. Більше інформації про підтримку навчального процесу та закінчення навчального року ви вже отримали від наших директорів.

    Правління зі свого боку хотіло б повідомити про прийняті рішення задля утримання діяльності школи та підтримки команди у цьому навчальному році.

    Що стосується наступного навчального року, то усі необхідні угоди з Центральним відомством у справах шкіл закордоном та Урядом ФРН знаходяться в процесі погодження, хоча в даний момент складно передбачити контекст. Однак політична воля незмінна – школа має продовжити свою роботу в Україні.

    Ми будемо інформувати шкільну громаду щодо усіх нових обставин.

    Хочемо щиро подякувати кожному представнику нашої шкільної громади, кожному вчителю, вихователю, спеціалісту та керівництву за сміливість та довіру, за те що залишаємось разом у цей час, за те що кожен у свій спосіб зберігає стабільним осередок спілкування для кожного вихованця нашої чудової школи!

    Ми разом! Слава Україні!

    Щиро ваш
    Михайло Ємельянов, Голова Правління

    Contact us