Логотип
  • Щасливого Різдва!

    23.12.2021

    15 грудня дитячий садок КІТА відзначив католицьке Різдво. За кілька тижнів до початку свята ми розпочали готуватися та чекали з нетерпінням на святковий ранок. Діти разом з вихователями змайстрували прекрасні різдвяні віночки, прикрасили наші аудиторії власними поробками, нарядили новорічну ялинку. На жаль,  на цьогорічне свято ми не змогли запросити батьків, та все одно зуміли організувати для наших вихованців святкове дійство у приємній, сімейній атмосфері. Зібравшись усі разом в нашій просторій актовій залі, ми відкрили святкування чудовою традиційною піснею «Дзвони, дзвонику, дзвони». Усі дітки старанно підспівували, брязкаючи маленькими дзвониками у руках.

    За німецькою традицією на Різдво готується печиво та печуться смачні пироги. Наші наймолодші вихованці показали  чудовий тематичний мюзикл «Печи, печи, пиріг». Під час Свята ми спостерігали за закружених у танці сніжинками. Це було прекрасне дійство. У нас танцювали не лише сніжинки, але і всі діти та виховательки. Ритмічний танок «Різдвяні дзвіночки» змусив усіх рухатись і подарував неперевершений настрій.

    Після співу традиційної різдвяної пісні «О, Ялинка», до нас дійсно завітала ялинка і подарувала нам чудовий танок. Усі діти раділи й танцювали разом із казковим деревом. Яке ж Різдвяне Свято без Різдвяного діда? Звісно до нас завітав Різдвяний дід і подарував дітям незабутні радісні моменти, адже на  візит саме цього дідуся діти так з нетерпінням чекають під Різдво. Оскільки перед візитом в КІТА Різдвяний дід подолав чималенький шлях, діти надали йому можливість трішки відпочити й подарували прекрасну пісню «Різдво також для мене». Під час виконання пісні, кожна дитина тримала в руці маленький ліхтарик. Ці ліхтарики освічували нашу залу і подарували нам зворушливі емоції та незабутні моменти. Після чого Різдвяний дідусь подарував кожній дитині, а також гостям свята іменні подарунки.

    Цей різдвяний ранок був і особливим тим, що до нас завітали директора Німецько-української міжкультурної школи у м. Києві. Найбільше цьому візиту раділи наші дошколярики, адже вони у наступному році розпочнуть свій перший навчальний рік у школі. Ми провели прекрасне і затишне різдвяне свято у колі нашої КІТА-сім’ї. Святковий ранок порадував нас і своєю чудовою погодою. На вулиці сніжило і ми змогли  насолодитися сніжним Різдвом.

    Ми дякуємо усім батькам за підтримку у підготовці до свята. Та вітаємо усіх наших вихованців та їх сім’ї із різдвяними та новорічними святами, бажаємо щастя, успіху та найголовніше здоров’я. Побачимось у новому році!

    Contact us