Логотип
  • Щодо початку нового навчального року

    23.07.2020

    Любі діти, шановні батьки!

    Дата початку нового навчального року в школах залежить від епідеміологічної ситуації в Україні, але попередньо з 1 вересня планується розпочати навчання в приміщеннях шкіл, згідно повідомленням Міністерства освіти та науки (МОН) України. Тому ми готуємося зустрітися з вами у стінах нашої школи у перший день осені.

    Так як дана постанова не розповсюджується на населені пункти у так званих «червоних зонах» – а Київ знаходиться у «червоній зоні» – ми маємо чекати на рішення Київської влади.

    Пам’ятаймо, що головне в умовах пандемії – це здоров’я. Зараз МОН України спільно з    Міністерством охорони здоров’я (МОЗ) готують додаткові протоколи, які будуть визначати заходи безпеки у закладах освіти до повернення дітей з 1 вересня. «Німецько-українська міжкультурна школа у м. Києві» готується до повного виконання цих протоколів, аби наше навчання було  безпечним та продуктивним. Одночасно ми також готуємось і до інших моделей організації освітнього процесу (онлайн або гібридної).

    Адміністрація школи продовжує слідкувати за повідомленнями МОН та МОЗ щодо умов карантину та можливості розпочати навчання. Про будь-які зміни у датах та умовах навчання ми будемо повідомляти. Слідкуйте за новинами на нашому сайті.

    Contact us