Логотип
  • Ляльковий театр завітав до німецького дитячого клубу

    04.12.2019

    Зима – особливий казковий час, тож, щоб налаштувати діток на «зимову» хвилю, ми запросили ляльковий театр до нас в «Кіта» 28.11.2019.

    Ми переглянули виставу за українською народною казкою «Лисичка-сестричка та Вовк-панібрат». Дію казки розгорнулась взимку, коли один із героїв, дідусь, вирушає своїми санчатами до річки ловити рибку. Дорогою додому йому зустрілась на шляху Лисичка, яка вирішила обхитрити дідуся та поцупити рибку. Свою ж провину вона переклала на не такого хитрого, як она сама Вовка. Протягом вистави траплялося багато таких ситуацій, де Лиска або обхитрювала сім´ю дідуся та бабусі або чинила капості Вовчику.

    Діти з захопленням слідкували за подіями, що розгортались перед ними на сцені, уважно слідкували заперебігом казки та діями головних героїв. Актори ретельно готувались до вистави та чудово передали зміст та головний посил казки. Щиро вдячні «Ляльковому театру на лівому березі» за чудову виставу, ми тішимося їхньою присутністю вже вдруге. Сподіваємось і надалі тішитися від перегляду їхніх вистав.

    Contact us