Логотип
  • Святий Мартін відвідав Свято ліхтариків у «Кіта»

    18.11.2019

    Щоб згадати про Святого Мартіна та його готовність прийти на допомогу та  проявити доброту, 14.11.2019 року ми проводили Свято ліхтариків разом із дітками, їх батьками та рідними.

    У підготовці до цієї події, діти познайомилися з історією святого Мартіна, котрий розділив своє пальто з бідняком, що страждав від холоду, адже був  морозний  листопадовий день. Вихователі обговорювали з дітьми вчинок святого, пояснювали на щоденних ситуаціях важливість понять «ділитися» та «допомагати».

    Після знайомства з історією про Святого Мартіна, ми також вивчили відповідну пісню “Святий Мартін». Не залишили поза увагою і відомі пісні: “Я йду  зі своїм ліхтариком” та “Ліхтарику, ліхтарику, з сонцем, місяцем та зірочками”. Для всіх охочих, було організовано два вечори, на яких кожна дитина із допомогою батьків, змайструвала власний ліхтарик для свята.

    Зрештою настав той час, коли ми всі зібралися, щоб засвітити темний вечір своїми вогниками. Цього року навіть святий Мартін завітав до нас на наше свято! Він нагадав нам про важливість ділитися з ближнім та бути більш чуйним до людей. Разом з ним та трьома музикантами, що грали на духових інструментах, ми радісно йшли, співаючи, навколо будівлі «Кіти». Потому, коли всі повернулись після урочистої ходи в сад, Мартін роздав діткам пиріжки, котрими  можна було когось пригостити, поділитися з батьками чи друзями. Наш захід було завершено багаттям, з улюбленим у дітей хлібчиком на паличках, та смачним фуршетом для всіх присутніх.

    Це було, справді, чудове свято та щаслива зустріч з усіма у особливо теплій атмосфері.

    Зараз хочемо подякувати нашій батьківській раді, яка дуже посприяла успішному святкуванню! Дякуємо за чудове прикрашання, приготування глінтвейну та випічки, та участю у підготовці фуршеті. Ми дякуємо всім батькам,  котрі долучились до приготування страв та, звісно, музикантам, які вже багато років музично підтримувати нас протягом цілого свята.

    Contact us