Логотип
  • Олександр Бідний

    24.07.2019

    Бідний Олександр, 4 клас, написав чудовий твір про школу.

     

    Наша школа – майстерня людяності

    Моє навчання у цій школі почалось нещодавно і мені багато чого довелось пройти: нові вчителі та учні, нові шкільні предмети та нова мова. Я добре пам’ятаю свій перший день у школі та мені важко описати всі ті яскраві емоції:  щирість, тепло, радість…

    Друзі дуже важливі для людей і в нашій школі завжди радіють новим друзям. Всі намагаються допомагати один одному під час уроків. Завжди приємно робити щось разом, грати разом та обмінюватись думками.

    Особливо мені подобається, що вчителі враховують думки всіх учнів: тих, кому легко дається навчання і тих, кому складніше. Вони доброзичливі до всіх учнів. Іноді ми жартуємо під час уроків, але наші вчителі добре до цього ставляться.

    Німецька мова стала сьогодні інтернаціональною  і нею розмовляють більше ніж 95 мільйонів людей.

    На мою думку, дуже важливо опанувати іноземні мови. Завдяки ним можна багато подорожувати та вільно спілкуватись з різними людьми, вивчати історію, культуру та традиції інших країн.

    Німецька мова, яку я зараз наполегливо вивчаю, дасть мені змогу у майбутньому багато подорожувати і знайомитись з життям в інших країнах.

    Contact us