Логотип
  • Cвято солодких пакунків — прощання для дошкільнят

    27.06.2019

    19.06.2019 року ми провели наш традиційний захід — Свято солодких пакунків, на якому центром уваги були 20 дошкільнят нашого Дитячого клубу КіТа. Більшість з них ми підтримували та супроводжували не перший рік, —тепер їм час прощатися з дитячим садочком.

    Діти дуже багато пережили разом з нами, а ми допомагали їм на цьому цікавому відрізку шляху. Незабаром вони підуть до школи, і навіть якщо нам нелегко це зробити, — пора прощатися.

    Для цього ми усі разом підготували святкову прощальну програму, в якій показали маленьку частинку з тих багатьох чудових переживань і студій, які відбулися за час відвідування дитячого садка. На початку свята була виставка картин, намальованих дошкільнятами, продовжувалась програма бадьорим виступом оркестру за участі та під керівництвом тих-таки випускників. У наступних номерах програми були цирковий виступ та хореографія: діти продемонстрували свої таланти в акробатиці і ретельно відпрацьований танець.

    Молодші дітки підготували прощальну пісню з багатьма добрими побажаннями для дошкільнят. Святкування завершили урочистою передачею солодких пакунків, на які діти так довго чекали.

    Contact us