Логотип
  • Проєктний звіт від індіанської групи

    05.06.2019

    З 20.05. до 31.05.2019 року у нас проходили проєктні тижні, під час яких діти об’єдналися у 3 групи — індіанську, лицарську та країну гномів.

    В індіанській групі упродовж першого тижня ми знайомили дітей із обраною темою завдяки пісням та оповіданням, з ними була пов’язана лялька-індіанець Якарі. Кожна дитина могла обрати для себе індіанське ім’я та зробити індіанський головний убір. Крім того, всі виготовляли книжечку, в якій малювали малюнки до пройдених тем. У саду ми встановили два вігвами, а також, щодня танцювали індіанський танець та наспівували індіанські пісні.

    Під час другого тижня ми зробили лук і стріли. Протягом цього часу діти вчились поводитись із вогнем, що під час індіанського свята і змогли довести біля справжнього вогнища з хлібом. Діти також проявляли власну творчість, наприклад, розробляючи плакат про індіанців. А ще у саду були знайдені сліди пораненого індіанця, і потрібно було допомогти йому знайти шлях до племені… Дощові музичні інструменти, які ми виготовили самостійно, тішили маленьких і великих індіанців.

    Під час проєкту діти могли добре відчути, яким було життя індіанця і розвинути в собі сильне почуття спільноти.

    Contact us