Логотип
  • Каролін Шапер (ZfA) відвідала DSK

    04.04.2019

    Взаємовідвідування уроків, бінарні методи навчання,  багатомовність і її можливості та робота над звітом інспекції Федеральних земель.

    «До і після інспекції Федеральних земель!» − приблизно так можна назвати візит Каролін Шапер з Центрального управління у справах шкільної освіти за кордоном (ZfA). Пані Шапер відповідає за процес підтримки німецьких шкіл за кордоном у Франції, Росії, Бельгії, Англії, Ірландії, Нідерландах, Україні та Швейцарії.

    Цей візит тривав з вечора у неділю по середу включно.

    Наша школа достатньо молода у порівнянні з іншими німецькими школами за кордоном. Тому будь-які відвідування і оцінювання зі сторони ZfA, позитивно впливають на школу, за що ми щиро вдячні.

    Під час візиту відбулося взаємовідвідування уроків – викладачі DSK були присутніми на уроках свої колег, а на нарадах та семінарі для вчителів, який тривав весь вівторок, особлива увага приділялась  темам бінарних методів навчання та можливостям багатомовності. Також пані Шапер провела зустрічі, головною темою яких став звіт інспекції Федеральних земель. Варто нагадати, що у 2017−2018 навчальному році саме після такої інспекції Німецька школа Києва отримала відзнаку якості «Взірцева школа за кордоном».

    Також активну участь у дискусіях брало Правління школи, яке зміцнило свою позицію завдяки плідній співпраці з викладацьким та адміністративним складом школи.

    Contact us