Логотип
  • Великий проєкт

    04.03.2019

    Напередодні канікул у лютому учні 9 класу презентували проєкт, який назвали «Great project»— про розвиток культури у минулому сторіччі, над яким вони працювали протягом місяця в рамках уроків англійської мови. Англійська у нашій школі вивчається як перша іноземна мова, випускники здають іспити на Кембриджські сертифікати рівня С1.

    Та «Great project» стосувався не лише мови й культури, школярі вивчали такі питання як історія, вплив культури на суспільство, розвиток медіа-технологій і навіть вплив політики на музику.

    Учні поділили між собою десятиріччя минулого століття: 50-ті, 60-ті, 70-ті, 80-ті та 90-ті. Кожна група спочатку переглядала книги, пресу, фільми того часу, слухала музику, вивчала взаємозв’язок між музичними уподобаннями тих поколінь та ситуацією у світі, як це відбивалося загалом на розвитку культури. Звісно, весь матеріал опрацьовувався англійською мовою.

    Такі довготривалі проєкти — одна зі складових компетентнісного навчання і медіаінформаційного виховання, які лежать в основі принципів всієї педагогічної роботи DSK (більше про цей підхід читайте за посиланням: https://dsk.com.ua/ua/2018/06/27/schulausbildung-im-informationstechnologischen-zeitalter/).

    Contact us