Логотип
  • Свято Кольорів

    20.02.2019

    15.02.2019 року ми відзначали з дітьми та дорослими наше яскраве Свято кольорів. Всі були у гарному настрої, бо завершився двотижневий проєкт до теми «Кольори» і ми підготували заключну виставку з креативними та кольоровими малюнками й дитячими роботами.

    Цього дня, пополудню, до нас прийшли батьки разом зі своїми дітками, щоб ознайомитись з експозицією. Музичне супроводження забезпечило двоє неймовірних музикантів, які грали на фортепіано та саксофоні. Під час основної частини нашого заходу було презентовано захопливу історію про «Королеву Кольорів». Її одразу ж , паралельно до розповіді, намалювала запрошена талановита художниця Анастасія Шабадаш. Процес створення такої історії був вражаючим, тому всі — і діти, і батьки — з цікавістю спостерігали за казкою та дійством на сцені.

    Наша основна частина заходу завершилась великим колом, в якому ми заспівали знайому багатьом пісеньку про кольори «Зеленого, зеленого усі мої одежинки…». Її, звісно, в першу чергу співали дітлахи якомога голосніше:)

    Contact us