Логотип
  • Різдво у DSK: Коли Грінч rocked und rapped

    20.12.2018

    17 грудня до нашої школи в актову залу традиційно запросили батьків, близьких та учителів на щорічне Різдвяне свято. Зібралось так багато людей, що яблуку ніде було впасти. Але це не вплинуло на гарний різдвяний настрій.

    Всі учні з першого до одинадцятого класу були задіяні у святковій програмі, презентуючи свої виступи. Звучали традиційні різдвяні пісні (іноді у сучасній обробці), а короткі танцювальні виступи між номерами підтримували невимушену атмосферу. Також учні провели різдвяну вікторину в Інтернеті, продемонстрували презентацію на великому екрані, а наприкінці — театральну виставу про зв’язок між Різдвом і любов’ю до футболу. Запам’ятались ведучі, які провели свято трьома мовами, — хлопці та дівчата 11 класу.

    Наприкінці свята, запаливши лампадки, всі вийшли на прикрашене шкільне подвір’я, щоб скуштувати традиційні різдвяні страви.

    Дякуємо усім учнями за активну участь, а вчителям за підготовку та роботу! По завершенні свята у кожного було відчуття, що прикладені зусилля того варті!

    P.S. Був також і особливий різдвяний подарунок — керівник школи, пан Клевенц, оголосив радісну новину, що Конференція міністрів освіти і культури земель ФРН (die Kultusministerkonferenz/BLAschA) схвалила присвоєння гімназійного статусу вищої ланки Німецькій школі Києва.

     


    Contact us