Логотип
  • Щасливого Різдва усім!

    20.12.2018

    Різдво — особливий, чарівний час у цілому році. Цей дух Різдва ми прагнемо відчути і у нас у Дитячому клубі!

    З дітками ми співали пісні до Свята Миколая та Різдва, вивчали вірші. Крім того, виготовляли й малювали Миколайчиків, ялинкові прикраси та декор для дому, дітки слухали і переглядали зимові й Різдвяні історії. В тиждень перед зимовими канікулами та Святом Різдва до нас завітав Дитячий ляльковий театр (на лівому березі) з традиційною зимовою виставою «Морозко».

    Дуже втішним було те, що й цього року відбулись репетиції Різдвяних пісень з батьками, які вони й презентували на святі 18.12.2018 року.

    Вже на завершення цього року та після усього того, що ми встигли у цей передріздвяний час, ми відсвяткували Різдво разом із дітьми та їхніми батьками. Це свято ми старанно готували не один тиждень. З великою радістю дітлахи вітали Діда Мороза, всі насолоджувалися святковою та затишною атмосферою, яка панувала в цей вечір.

    На нашу думку дуже важливим є піклування про тих дюдей, яким з різних причин не так добре живеться, але яких ми своїми добрими вчинками можемо підтримати. Багато батьків зі своїми дітками підтримали нашу акцію «Різдво у картонній коробці» та підготували подарунок для тих дітей, якими опікується дитячий будинок на сході України. Ми раді, що так багато сімей відгукнулось та долучилось до шляхетної справи, з любов’ю та наполегливістю підібрали подарунки. Щиро дякуємо усім тих, хто підтримав цей прект.

    Вже під завершення цього року та після усього того, що ми встигли у цей Передріздвяний час, ми відсвяткували Різдво разом з дітьми та їх батьками. Це свято ми старанно готували не один тиждень. З великою радістю дітлахи вітали Діда Мороза на святі, всі насолоджувалися святковою та затишною атомосферою, яка панувала в цей вечір.


    Contact us