Логотип
  • Свято солодких пакетів у «Кіті» – пора попрощатись із улюбленим садочком

    22.06.2018

    20.06.2018, відбулось наше традиційне завершальне свято у навчальному році, «Свято солодких пакетів», на якому ми святкуємо завершення садочку нашими 22 дошкільнятками.

    Багато з цих діток вже не перший рік відвідують наш заклад, ми багато гарного пережили разом і супроводжували їх на цьому відрізку життя. От вже підходить до кінця їхнє перебування у дитячому клубі і скоро вони стануть школярами. Нам не просто відпускати, ставшими нам вже такими близькими дітей, проте, для них це необхідний крок у їхньому розвитку.  Тому, для нас і було так важливо організувати для дошкільнят незабутнє свято.

    Особливим номером у програмі  – було, звісно, вручення «Солодких пакетів», на які діти з нетерпінням чекали та з великою радістю отримували!

    А перед цим довгоочікуваним моментом, була святкова програма, в якій усі дітки презентували свої вміння та таланти. Дошкільнята намалювали малюнки масляними фарбами, і вийшли, справді, красиві , незвичайні роботи. У цирковому виступі, дітки старанно закручували тарілочки, виступали з кільцями та презентували акробатичні номери. У наступному номері вони виконували дуже динамічний танець. І молодші дітки долучились до програми заходу, – вони із великим завзяттям танцювали та виконували пісні. До великої загальної радості ми переглянули відео по заняттю з карате та іспиту, який відбувся напередодні. Всі залишились задоволеними від свята.

    Ми дуже вдячні батьківському комітету, який нас підтримував у до-святковій підготовці, під час самого свята та впродовж цілого року.

    Майбутнім школярам бажаємо всього найкращого у школі, задоволення від навчання та гарних друзів. Будемо радіти можливим майбутнім зустрічам із вами!

    Ваші Кіта-друзі та весь колектив дитячого клубу.

    Zuckertütenfest002 Zuckertütenfest003 Zuckertütenfest007 Zuckertütenfest008 Zuckertütenfest009 Zuckertütenfest011 Zuckertütenfest012 Zuckertütenfest014 Zuckertütenfest016 Zuckertütenfest018 Zuckertütenfest021 Zuckertütenfest022 Zuckertütenfest023 Zuckertütenfest024 Zuckertütenfest026 Zuckertütenfest028 Zuckertütenfest029 Zuckertütenfest031

    Contact us