Логотип
  • Студенти фахової академії у м.Хоф за спеціальністю Соціальна педагогіка у Кіта Київ

    14.06.2018

    Ми, Ерік та Марія, наразі навчаємось у вищому навчальному закладі, – Академія соціальної педагогіки (місто Хоф, Баварія). У рамках нашого третього року навчання, нам випала нагода пройти 4-тири тижневу практику за межами нашої Батьківщини.

    Завдяки тісній довгостроковій співпраці нашої академії з німецькомовною «Кітою» у м. Києві, і, насамперед, численні позитивні відгуки наших попередників (щороку в Кіту приїжджають студенти з Німеччини), ми зупинили свій вибір саме на Кіті міста Києва.

    Колектив прийняв нас дуже сердечно і ми одразу ж залучились до активної роботи у розпочатий проект «Подорож нашою планетою»  («Діти пізнають світ»). Всі, до кого ми звертались – приділяли нам свою увагу; часті щирі рефлексії, які відбувались у колективі на зборах, дали нам змогу розвивати свою особистість для професії вихователя.

    Ми отримали дуже гарні навички з практичної педагогіки, побачили нові методики у ділі, змогли краще зрозуміти структуру Кіти (організацію та розпорядок дня і щоденні заняття); побачили чим живе Україна, познайомились по-ближче з людьми та культурою.

    Наша щира подяка, від усього серця, усьому колективу «Кіти» та батькам за вашу згуртованість!

    З найкращими побажаннями
    Ерік та Марія

    Praktikanten004Praktikanten001Praktikanten002Praktikanten003

    Contact us