Логотип
  • «Розбійник Готценплотц» у Німецькій школі Києва

    26.04.2018

    Безперечно це відома дитяча книжка Отфріда Пройслера. Шість талановитих учнів представили театральну виставу, яка тривала 90 хвилин, та цей час промайнув непомітно, а глядачі набули позитивних емоцій та гарного настрою.

    Після того, як страхітливі розбійники вкрали кавомолку у бабусі, її онуки Касперль та Сеппель відправились полювати на лиходіїв. Нажаль їх спіймали розбійники. Касперль був проданий великому та злому чародію Цвакельману і став слугою його замку. Він мусив виконувати всю домашню роботу, тому зачарований замок став його в’язницею. А Сеппель мусив дуже важко працювати на розбійника Хотценплотц.

    Raeuber002Одного разу, коли чародій Цвакельман залишив свій замок на короткий час, Касперль випадково знайшов фею Амаріліс, яку чародій перетворив у ропуху і вона протягом 7 років провела у підвалі зачарованого замку. Тільки спеціальна трава могла б зняти чари. Одже фея розповіла Касперлю, як залишити замок і не вмерти від удару блискавки і Касперль відправився на пошуки трави для феї.

    Помітивши, що Касперль зник, чародій розлютився і зачарував розбійника Готценплотц у птаха. Сеппель знайшов і приніс необхідну траву для Амаріліс і вона знов перетворилась на гарну фею.

    Raeuber005

    Цвакельман ледь не «лопався від гніву», але Касперль і Сеппель змогли повернути кавомолку і зняти прокляття з Готценплотца. Все це вони зробили за допомогою чарівної каблучки, яку фея подарувала з вдячності за її визволення.

    Як добре, що все гарно закінчується!

     

    Raeuber009

    Raeuber003 Raeuber004059 - Kopie

    Contact us