Логотип
  • Пасхальний зайчик відвідує «Кіту»

    28.03.2018

    Щоб краще налаштуватись та підготуватись до такого важливого свята, як Великдень, дітки розмальовували яєчка, майстрували пасхальні кóшечки і, звісно ж, слухали історії про Пасхальних зайчиків та розучували нові пісеньки.

    Окрім того, ми багато обговорювали, особливо, зі старшими дітьми: чому ми святкуємо Пасху? та старанно готували театральну постановку. Таким чином діти змогли цілком заглибитись у цю особливу атмосферу, що панує напередодні Свята, й, звісно, на сам Великдень, познайомитись по ближче із традиціями та  звичаями.

    Головним пунктом святкування в садочку, стали традиційні пошукати яєчок у нашому саду, котрі, за збігом обставин, цього року відбулися у снігу. Після пошуків, кожен поставив свого вже готового, прикрашеного великоднього кошичка, и ми всі разом пішли снідати, сподіваючись, що, можливо, пасхальний зайчик щось смачненьке лишить в них.

    Дійсно, коли ми повернулись після святкового сніданку та мультфільмів про великоднього зайчика, в кожному кошичку чекав маленький сюрприз! Дітки дуже раділи і взяли сої кошички цього дня з собою додому.

    Osternhase002 Osternhase003 Osternhase008 Osternhase011 Osternhase017 Osternhase019 Osternhase021 Osternhase022 Osternhase026 Osternhase028 Osternhase029 Osternhase031

    Contact us