Логотип
  • Особливе свято, 10-ти річний ювілей німецького дитячого клубу «Кіта» в Києві

    02.02.2018

    У лютому 2018 року, відсвяткував дитячий німецький клуб м. Києва своє десятиріччя. Ми скористались цією особливою подією, щоб відсвяткувати усім разом: з дітками, їх батьками, нашими партнерами по спільний роботі та запрошеними гостями.

    Свято розпочалось у великому залі, Аулі, розмаїтою програмою. Діти та співробітники дитячого клубу співали на різних мовах та із великою веселістю та бадьорістю вітали гостей. Родзинкою святкової програми став виступ вихователів та усіх працівників «Кіти» із власноруч заримованими рядками реп-пісні, який відбувся у ритмічному супроводі професійного танцівника степу. Після цього чудового номеру у всіх діток була гарна нагода потанцювати разом із степ-артистом на сцені, звісно це принесло їм велику радість! Продовжилась програма вітальною піснею до Дня народження від випускників «Кіти» (за останні роки) та вихователів садочку. Любі школярі, ми дуже дякуємо вам за вашу участь!

    Особливою честю для нас стало те, що посол федеративної республіки Німеччини, пан др. Райхель та його дружина відвідали наше ювілейне свято та презентували нам у цей особливий день гарного, великого та смачного торта. Висловлюємо Нашу подяку!

    Німецька школа Києва та інші наші ділові партнери завітали до нас на святкування, – висловлюємо нашу щиру подяку за співпрацю та увагу!

    Велика дяка  нашим шановним батькам та батьківському комітету, за довіру до нашої роботи та вашу допомогу у підготовці великого та смачного буфету!

    У другій частині святкування було багато цікавих майстер-класів та воркшопів для дорослих та малечі, кожен знайшов щось цікаве для себе: танці, друк на еко-сумках, експерименти та ще багато іншого.

    На завершення ми запалили в нашому саду невеличкий феєрверк та бенгальські вогні, у музичному супроводі. Панувала особлива атмосфера, і всі були щасливі.

    Хочу ще раз подякувати усім моїм колегам за їхню завжди дякую віддану та творчу роботу. Нехай німецький “Кіта” Київ стане місцем для багатьох дітей у найближчі 10 років, де вони почуватимуться комфортно, розвиватимусь свою дитячу цікавість та матимуть різнобічний розвиток.

    Козіма Луст

    керівник дитячого клубу «Кіта» в м.Києві

    Kita_10004 Kita_10005 Kita_10006 Kita_10007 Kita_10008 Kita_10009 Kita_10010 Kita_10011 Kita_10012 Kita_10013

    Contact us