Логотип
  • Наша школа працює

    24.08.2022

    Друзі, для усіх нас (тих, хто в будь-якій ролі долучений до шкільних процесів, діти-батьки теж), серпень – завжди по-особливому хвилюючий місяць.

    В цьому році як ніколи, адже до вже звичних процесів з відновленням-запуском навчального року додалися й значно серйозніші виклики. Ми зможемо все (спойлер), а перед стартом поговоримо про нас, ключові зміни і плани на майбутнє, щоб входити у новий етап з ясністю, сенсами і задоволенням.

    Почнемо з чудової новини – школа ПРАЦЮВАТИМЕ! Ми, як і зазвичай, відкриваємось для наших учнів та і з радістю приймаємо новеньких. Тож, телефонуйте, пишіть – все розкажемо, познайомимося. В наступних дописах ми також писатимемо детальніше про наші заняття, викладачів, цінності, а найбазовіше тут:

    😉 ТАК, наша школа дійсно німецька. Навіть більше. DSK – це міжнародна міжкультурна школа, ліцензована в Україні та Німеччині, і є частиною великої мережі німецьких шкіл за кордоном. У нас учні отримують початкову освіту, загальну середню освіту, а наприкінці 12 класу гімназії складають іспити Абітур (атестат зрілості в Німеччині). Також наші учні можуть отримати Німецький мовний диплом Шпрахдиплом.

    👨‍🎓 ТАК, навчання у школі з першого ж класу німецькою мовою.

    Хочемо щиро подякувати нашій команді – викладачам і учням, з якими разом будуємо і насичуємо нашу школу. Із зрозумілих причин багато хто продовжуватиме свою роботу або здобуватиме знання в інших закладах освіти за кордоном. Та ми залишаємося в контакті, в спільному колі нетворкінгу і загалом – у нас стільки всього спільного і взаємного! Особливо любові. Один до одного, до дітей, знань, наук, німецької мови. Тому, на зв’язку, і продовжуємо працювати)

    Contact us