Логотип
  • Співпрацю відновлено: воркшоп з представниками Лейпцига в DSK

    05.11.2021

    Нещодавно (11 – 13 жовтня) до нас приїхали вчителі шкіл ім. П. Рана у Лейпцигу, щоб разом із вчителями музики Німецької школи Києва розробити план довгострокової співпраці. А ось і перші результати воркшопів: ми домовилися, що обмін шкільними групами з музичним напрямком має відбуватися раз на рік. До складу делегації з Лейпцига увійшли: пан Зеффнер (директор гімназії), пані Новак (директор початкової школи) і пані Кайріс(керівник музичного мистецтва). Ми також змогли привітати керівника освітньої групи Рана у Лейпцигу, пана Готтарда Діттріха, в Києві. Обидві сторони підкреслили бажання встановити міжкультурний обмін між двома школами та внести це у шкільну програму.

    Вже в цьому навчальному році відбудеться перший обмін під девізом «Вільні думки…». Після візиту групи з Лейпцигу наприкінці травня, наші учні 4-6 та 7-10 класів поїдуть до Лейпцига в кінці червня.

    Після інтенсивного обміну досвідом, наші колеги з Лейпцигу провели два уроки музики разом із нашими вчителями. Таким чином, учні отримали перший досвід за обміном. 4-а клас записав результати на відео.

    Ввечері у нас залишилося трохи вільного часу, щоб насолодитися класичною виставою в Київській державній опері: «Лускунчик» П. Чайковського.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Фото біля DSK, 13. жовтня 2021 © privat
    пані Кайріс, пан Гмайнер (DSK), пані Новак, пан Кратт (DSK), пані Дворицька(DSK), пан Сімонс (DSK), пан Зеффнер, пан Мібс (діректор DSK)
    Contact us