Логотип
  • Свято осені

    25.10.2021

    13.10.2021 у нашому дитячому садочку КІТА відбулося традиційне і для багатьох улюблене свято осені.

    Дітки старанно готувалися до свята кілька тижнів і чекали його з нетерпінням. У кожній групі відбувалися традиційні осінні заняття. Діти виготовляли паперові повітряні змії, майстрували та розфарбовували дерева, розмальовували листочки в осінні кольори, співали осінні пісні, танцювали, слухали та розповідали історії про осінь. Зроблені власноруч нашими вихованцями вироби прикрасили приміщення нашого садка. В групових кімнатах та в коридорах лунали прекрасні традиційні пісні. Це все дарувало нам прекрасний осінній настрій.

    Святковий вечір ми організували в нашій просторій актовій залі. Святкування розпочалося спільним виконанням німецької пісні “Овочевий бал”. Після чого наші дошкільнята показали невеличку театральну виставу “Цибулька Лізі”. Діти співпереживали історію маленької цибульки, з якою ніхто із друзів не хотів гратися через її особливий аромат. Усі присутні із великою цікавістю та хвилюванням стежили за дійством. Маленькі артисти зуміли усіх вразити своїм виступом. Родзинкою свята був наш дитячий оркестр. Учасники оркестру, наші вихованці, продемонстрували чудову гру на дитячих ксилофонах та за допомогою волоських горішків.

    Протягом усього святкового вечора ми співали багато пісень, танцювали, гралися і багато сміялися. Свято осені пройшло в чудовій душевній атмосфері. Хоч за вікном було прохолодно і  почався осінній дощ, у нас в КІТА було по-осінньому затишно та тепло.

    Усі музичні заходи супроводжував професійний музичний вчитель.

    Завершилось свято традиційною німецькою піснею “Der Herbst ist da“. Після чого на дітей чекав солодкий сюрприз у вигляді печива “Летючі змії”, яке було приготовлене за оригінальним рецептом шеф-кухаря.

    Свято осені закінчилося, але не осінь. Попереду нас ще декілька цікавих осінніх проєктів  та заходів.

     

    Contact us