Логотип
  • Осінні канікули

    26.10.2020

    Шановні члени шкільної громади!

    Для всіх нас починається тиждень осінніх канікул. Це, безумовно, чудовий час, щоб трохи відпочити від повсякденного життя в школі та на роботі, і провести його з родиною. Ми бажаємо всім вам саме такого чудового проведення часу!

    Однак ситуація у світі є дуже критичною з огляду на кількість захворювань на COVID, що зростає, і тому ми дуже просимо Вас, де б Ви не провели цей час, приділити пильну увагу профілактичним заходам для захисту від інфекції!

    Зокрема ті, хто планує подорож до так званих країн, що перебувають у «червоній зоні», повинні поводитися дуже обережно і, повертаючись до Києва, зробити тест собі та своїм дітям і при найменших ознаках хвороби залишатися вдома та звернутися до лікаря. Ми б хотіли, щоб ризик захворювання учнів та вчителів у нашій школі був якомога нижчим. Будь ласка, дотримуйтесь усіх необхідних заходів, що допоможе захистити себе та інших.

    Станом на сьогодні, ми плануємо продовжувати проводити наші уроки в школі з 2 листопада 2020 року, але не виключено, що в найкоротші терміни можуть відбутися зміни. Тому, слідкуйте, будь ласка, за нашим веб-сайтом та перевіряйте свою електронну пошту.

    Залишайтеся здоровими і повертайтеся таким ж до школи!

    Щиро Ваші

    Геральд Мібс, Директор
    Олена Ковальчук, Директор української програми

    Contact us