Логотип
  • На 10 клас поширюються спеціальні норми

    10.04.2020

    Нам дозволяється проводити контрольні роботи в онлайн – режимі у 10 класі, але із застосуванням суворих стандартів.

    Це означає, серед іншого, що час написання контрольної роботи чітко визначено і дотримується, текст роботи надається учням у певний час, а результат надсилається вчителю в певний час заздалегідь обумовленим способом (наприклад, електронною поштою, вгору або в режимі звантаження), і що класна робота може постійно контролюватися за допомогою відеотрансляції.

    Якщо передбачається, що до кінця навчального року уроки в школі вже не зможуть достатньою мірою визначати як оцінити усне виконання, то інші виконання в описаних вище формах також можуть замінити виконання з поточних уроків (усні доповіді, перевірки успішності тощо). Важливо забезпечити відповідну адаптацію принципів оцінки.

    Окремі студентські ради DSK розглядатимуть і, при необхідності, коригувати обов’язкові до виконання керівні принципи оцінки в контексті спеціальних форм навчання. Принципи оцінки, як і раніше, є частиною шкільних правил. В цей час нема потреби затверджувати BLASchA для адаптованих керівних принципів оцінки молодшим ступеням середньої освіти, включаючи 10-й клас. Представник КМК буде проінформований про адаптовані принципи оцінки результатів діяльності в спеціальних формах навчання разом з планом дій за спеціальними формами навчання.

    Contact us