Логотип
  • Підготовка до Різдва у дитячому німецькому клубі «Кіта»

    22.12.2019

    «Щасливого Різдва зичимо усім!», ця та інші традиційні різдвяні пісеньки лунали звідусіль у нашому клубі. Серед іншого ми майстрували з дітками святкові прикраси, які ми використовували для декорування груп. Звісно, дітки із задоволенням брали виготовлені речі із собою додому, адже всім хотілося, аби свято настало якомога швидше.

    Батьки активно допомагали у підготовці до всіх різдвяних заходів. Дехто підготував Адвентські віночки та спік печиво для різдвяних календарів. Крім того, найсміливіші, старанно репетирували дві святкові пісні, які буде презентовано на святі. За нашою традицією, яку ми підтримуємо вже не перший рік, і цьогоріч на батьківська рада організувала різдвяне відео-привітання для дітей та батьків. Користуючись нагодою – дякуємо нашим батькам та батьківській раді за таку активну підтримку.

    А вже опісля чудового і насиченого передріздвяного часу, діти з нетерпінням очікували Різдва, особливо, Різдвяного Дідуся. Разом з батьками ми провели затишне свято Різдва з багатьма сюрпризами для дітей.

    Contact us