Логотип
  • Наш особливий день – Свято Картоплі

    23.10.2019

    18.10.2019 року ми з дітками та їх батьками відзначали наше Свято Картоплі, котре символізує завершення сезону збору врожаю. У ході підготовки, ми проводили “картопляний тиждень”, на якому тематично розібрали різні види фруктів та овочів і, звісно, особливу роль надали тут картоплі.

    Саме свято розпочалося з вистави про “Картопляного Короля”(у трохи зміненій формі). Наші вихователі та дуже ініціативний батько однієї дитинки групи “Гномики”, з великим захопленням показали для всіх присутніх театральну постановку. Глядачі були в захваті! Артисти зібрали бурні оплески та овації.

    Святкова програма продовжилась, найкраща погода була на нашому боці, тож в саду ми поспівали осінні та тематичні пісні, а музичний супровід нам надавав прекрасний музикант – Гарік Шеремет. Потім діти проходили різні станції (картопляний гольф, гра у фруктовий салат, перегони у мішках та гаряча картопля) та могли ближче  познайомитись з героями історії про “Картопляного Короля”. На жаль, сам Король не зміг залишитися та супроводжувати нас протягом свята, але він залишив листа своєму другові Зайчику, в якому просив виконати кілька досить складних завдань. Зайчик загадав діткам загадки, щоб вони змогли знайти захований скарб від Короля Картоплі. Було багато галасу та радощів, коли діти відкопали скарб, захований глибоко в “пустелі”.

    Для всіх і маленьких, і дорослих це був веселий час. Дякуємо всім, хто брав участь у підготовці та підтримав нас. Особлива подяка нашому Королю Картоплі, який витратив багато часу та сил, щоб зіграти цю роль!

     

    Contact us