Логотип
  • Вистава «Розбійник Хотценплотц»

    28.07.2019

    В останній день навчального року учні DSK показали своїм батькам та друзям веселу виставу про пригоди Розбійника Хотценплотца.

    Нагадаємо короткий зміст:

    Розбійника Хотценплотца захопили у полон, де він став в’язнем у будинку пожежної бригади. Він вдавав, що хворіє на дислокацію сліпої кишки. Для того, щоб відчинити будинок пожежної бригади, він спробував домовитися з головним наглядачем Дімпфельмосера допомогти йому. Навіть використав трюк із фіктивною карткою зі скарбами. Тим часом Касперль, Сеппель і Дімпфельмосер самі потрапили до в’язниці. Ледь вдалося їм звільнитися, а Хотценплотц вже прикинувся Димфельмосером і викрав бабусю, щоб отримати викуп за неї. Касперль і Сеппель переконують Дімпфельмосера погодитися на передачу викупу за допомогою кришталевої кулі ворожки Шлотерберк. Вона, до речі, господиня такси Васті, яку було перетворено на крокодила.

    По закінченню вистави акторів нагородили енергійними оплесками.

    Дякуємо режисеру та постановнику вистави — Штефану Шрайнеру, нашему вчителю хімії, біології та фізики, керівнику середньої школи. Це було чудове завершення навчального року!

    Подивіться у нашому фоторепортажі, які уважні глядачі та як завзято грають актори.

    Contact us