Логотип
  • Приймаємо учнів без знання німецької до першого класу

    20.07.2019

    Єдина в Україні із розташованих за межами Німеччини німецьких міжнародних шкіл Deutsche Schule Kiew (DSK) приймає учнів без знання німецької до першого класу.

    Директором і Правлінням DSK було прийняте рішення відкрити у 2019-2020 навчальному році ще один  перший клас – для всіх, хто хоче навчатися за європейськими стандартами та у європейських вчителів. По закінченню випускники Німецько-української міжкультурної школи в м. Києві складають іспити ЗНО та їх німецький аналог – Abitur, який дає можливість вступити в один з вишів Німеччини без додаткових іспитів.

    «Німеччина сьогодні — передова країна в економіці, політиці, науці, культурі. Навчання у більшості державних вишів ФРН для іноземців безкоштовне, учні оплачують лише проживання та вступний внесок (що складає біля €300-500), – коментує пан Норберт Клевенц, директор DSK. – Тому батьки наших школярів та школярок впевнені, що зможуть забезпечити своїм дітям добрий старт у життя».

    «Вища освіта в Німеччині одна з найякісніших у світі, — додає пані Олена Ковальчук, український директор DSK. – Ми надаємо дітям можливість отримати європейську освіту, аби потім самим обирати в якій країні навчатися, жити та працювати. Вірю, що частина наших учнів повернеться до України розбудовувати власну  державу з найновітнішими знаннями, які будуть існувати на той час».

    Навчальна програма для першокласників «українського» класу буде побудована таким чином, щоб до початку середньої школи усі діти вільно розмовляли та навчалися за німецькою програмою у німецьких викладачів. Тобто, до 5 класу рівень володіння мовою має вирівнятися у всіх учнів, які прийдуть до першого класу у 2019-2020 навчальному році.

    Зареєструватися на співбесіду можна за електронною адресою: sekretariat@https://dsk.com.ua

     

    Інформація про школу

    «Німецько-українська міжкультурна школа в м. Києві» (Deutsche Schule Kiew)  була заснована у 2008 році. Школа та  її німецькі освітні програми визнані в Німеччині та контролюються органом ZfA (Zentralstelle für das Auslandsschulwesen – «ZfA») Федерального управління адміністрації Німеччини (Bundesverwaltungsamt).

    Школа отримує фінансову підтримку з Німеччини, ZfA забезпечує педагогами і контролює відповідність програми німецькими стандартами. Школи проходять перевірку державною інспекцією Bund-Länder-Inspektion (скорочено BLI), яка проводиться Конференцією міністрів освіти Німеччини (КМК). Такі перевірки — один з інструментів управління педагогічною якістю для німецьких шкіл за кордоном.

    У 2017 році Німецько-українська школа в Києві після проходження BLI отримала статус «Взірцева школа за кордоном» (Exzellente Deutsche Auslandsschule).

    Сьогодні в школі 60% українських учнів та 40% німецькомовних. У школі навчаються діти не лише з Німеччини та України, а й з Австрії, Швейцарії, Польщі, Угорщини, США, тому школа відома своїм демократичним та мультикультурним середовищем.

    Орієнтовна вартість навчання у Deutsche Schule Kiew складає € 7.500 на рік. Окрім освіти за німецькими стандартами у вартість входять усі необхідні навчальні матеріали та нагляд з 8.00 до 18.00, гуртки та екскурсії, виконання домашніх завдань, участь у позашкільних заходах, обід та полуденок.

    Контакти   >>

    sekretariat@https://dsk.com.ua

    Contact us