Логотип
  • Як ми провели День відкритих дверей Deutsche Schule Kiew

    19.07.2019

    В День відкритих дверей Deutsche Schule Kiew ми не просто запросили гостей до нашої школи, але провели низьку цікавих заходів.

    На початку заходу пан Норберт Клевенц, директор DSK повідомив про те, що адміністрацією та правлінням школи прийняте рішення відкрити «український» клас – для першокласників, які не володіють німецькою. Програма їх навчання буде побудована таким чином, щоб до середньої школи учні вже вільно володіли мовою та навчалися на рівні зі своїми німецькомовними ровесниками.

    Потім пан директор подякував за спонсорську підтримку компанію «Роберт Бош Лтд» та оголосив результати конкурсу «Чому ми обираємо Німецьку школу?»

    Вчителі та учні провели екскурсію по школі та відкритий урок-демонстрацію, учнівський ярмарок та моделювання 3Д ручкою. Школярі та школярки DSK представили свої проєктні роботи та провели експерименти у кабінеті фізики. Правління школи Презентували Проєкт концепції нової будівлі школи

    В цей День відкритих дверей до школи завітало багато німецьких та українських родин, які цікавилися вступом їх дітей до нашої школи. А частина з них вже навіть вирішила приєднатися до родини DSK. Радіємо, що кількість наших учнів кожного року лише збільшується та згадуємо цей весняний день у фотоспогадах.

    Contact us