Логотип
  • Ночівля дошкільнят

    01.07.2019

    20.06.2019 року дошколярикам випала унікальна можливість — переночувати прямо в нашому Дитячому клубі, звісно, не просто так, а з приводу свого випуску з КіТа!

    Діти були в приємному передчутті такого, що вони ще ніколи не відчували і не переживали, адже лише кілька тижнів тому їм повідомили про майбутню ночівлю. Саме так і сталось — для всіх це був незабутній вечір.

    Після закриття нашого клубу, діти та вихователі рушили на прогулянку до красивого парку, що розташований поруч. Там вони грались на великому дитячому майданчику. Звісно, всі зголодніли після такої прогулянки, тому наступним пунктом цього диво-вечора був пікнік у саду: піца та овочі вже чекали. Коли всі поїли та поновили свої сили, то запускали повітряні кульки з побажаннями та мріями, що очікують від першого класу й школи. Вечір довгий, батьки вдома — а ми рушили до великого залу на дискотеку.

    Неочікуваним сюрпризом для дітей стало випробування хоробрості: потрібно було занурити руку до «чарівної» речовини (желе) і намацати якийсь приємний подаруночок. Звісно, що на наступний ранок і діти, і дорослі були дещо стомлені, бо вечір затягнувся і ніхто не хотів йти до ліжечка.

    Для усіх цей вечір запам’ятається на довгі роки, адже це можна пережити лише один раз!

     

    Contact us