Логотип
  • Екскурсія до «Експоцентру України»

    11.06.2019

    Третій клас Німецької школи Києва побував на екскурсії у Національному комплексі «Експоцентр України».

    Зустрілися ми о 9 годині. Перше враження від Експоцентру — тут дуже багато квітів. Можна було порівняти його з королівським садом. Коли ми підійшли до будівлі, то були дуже схвильовані. Зайшли всередину…

    Ми побачили барну стійку, кілька столів, стільців та маленький куточок для ігор. Після сніданку, о 10 годині, нас зустріли та одразу здивували три агенти. Вони дали нам завдання: вигадати для себе агентські імена. Після того, як ми прошепотіли імена на вухо одному з них, він поставив нам невидимим чорнилом печатки на долоні. Їх можна побачити тільки завдяки ультрафіолету!

    Агенти відвели нас у слабо освітлену кімнату, де ми запалили вогонь. Ми дізналися все про ДНК бананів та могли навіть побачити їх у пробірці. Також нам довелося шукати цифри, щоб одна з двох груп змогла зламати замок ящика. Це було дуже цікаве завдання. У ящику була каструля. Коли агент налив у неї гарячу воду — вона почала сильно диміти, я навіть трохи злякалась.

    Наприкінці ми подивились коротенький фільм у маленькій кімнаті. Відео про космос проектувалося на стелю. Після насиченої та цікавої екскурсії нас забрав шкільний автобус і вже в обід ми були у школі.

    Текст: Greta Verhoeven

    Contact us