Логотип
  • Лицарський проєкт

    04.06.2019

    З 20.05. до 31.05.2019 року у нас проходили проєктні тижні, під час яких діти об’єдналися у 3 групи — індіанську, лицарську та країну гномів.

    У проєкті лицарів діти вивчали нові пісні, середньовічні танці та лицарські ігри. Група будувала лицарський замок, хлопчики переодягалися у костюми лицарів, а дівчатка — придворних дам. До нас завітав лицар, який показував справжню зброю: алебарду, меч та щит, лати. Кожен охочий зміг потримати справжнього меча чи алебарду, а найсильніші — приміряти лицарські лати, які, до речі, самостійно лицар ніяк одягнути не міг. Наш незвичайний гість розповідав нам про свої перемоги, про замок, а на завершення подарував середньовічні монети та посвятив нас у лицарі ордену Тамплієрів! Ми розглядали книжки про середньовіччя і дізнавались нові слова.

    Під час другого тижня нашого проєкту діти працювали над книгою, в якій вони намалювали те, чим ми займались протягом цього часу: боролись із драконом, будували замок, пекли хлібчик.

    Насамкінець ми випікали хліб за старовинним рецептом, їли його, запиваючи квасом, та ділилися з індіанцями. Усім дітям було дуже весело на лицарському проєкті!

    Contact us