Логотип
  • До вихованців KiTa завітав Великодній Зайчик

    19.04.2019

    Вже від ранку усі дітки очікували появи Великоднього Зайчика (за німецькою традицією він ховає розмальовані яєчка (крашанки) в саду, також приносить невеличкі гостинці). Але спершу, з самого ранку, ми познаходили традиційні великодні яєчка у нас у саду та з великим задоволенням з’їли їх на другому сніданку. Одразу ж за сніданням розпочали роботу святкові тематичні станції, де діти грали у веселі ігри, майстрували диво-квітку або великоднє яєчко та подивились цікаву історію у камішібай-театрі про завдання Великоднього Зайця. Потому дошкільнятка допомогли прикрасити змайстроване власноруч дітьми та педагогами весняне дерево.

    Усі діти взяли власноруч виготовлені великодні кошички, і ми рушили до нашої зали. Ось там і зустріли Зайчика, він співав, танцював та веселився з нами. Діти заздалегідь розучили весняні та великодні пісні і тепер були дуже щасливі співати їх для Великоднього Зайчика.

    Попрощавшись із Зайчиком, дітки повернулись до своїх груп, і були дуже здивовані тим, що кожному у кошичок гість поклав шоколад і домашнє печиво. Для всіх це було барвисте та вдале свято!

    Contact us