Логотип
  • У Святого Миколая багато роботи

    11.12.2018

    В ніч на 6 грудня у доброго Святого Миколая багацько клопоту, бо ж він бажає подарувати усім діточкам радість на День Святого Миколая. Хай там як, він, як і щороку, завітав до нас.

    У передсвяткові дні ми з діточками старанно готуємось до його відвідин та обговорюємо, ким був Святий Миколай, які добрі справи він робив, хто йому допомагає, як він потрапляє на землю до дітей. Також ми зробили Миколайчиків та вивчили дві пісні до свята. Від стрімкої та ритмічної мелодії «На чому подорожує Миколай», діти були у захваті. А перед відвідинами, всі вони почистили свої черевички взуттєвими щіточками, які принесли з дому.

    Ми зустріли Миколая у маленькій капличці, що поруч із залою, в якій панує особлива й урочиста атмосфера. Для діток це було гарне свято, а завдяки йому ми вчимо їх доброті та тому, як важливо допомагати один одному.

    Nikolausfest1 Nikolausfest2 Nikolausfest3 Nikolausfest4 Nikolausfest5 Nikolausfest6 Nikolausfest10 Nikolausfest11 Nikolausfest13 Nikolausfest17 Nikolausfest18 Nikolausfest20 Nikolausfest21 Nikolausfest22 Nikolausfest23 Nikolausfest26 Nikolausfest28 Nikolausfest29 Nikolausfest30 Nikolausfest32 Nikolausfest33

    Contact us