Логотип
  • День Відкритих Дверей у німецькому дитячому клубі “Кіта”

    02.06.2018

    В суботу, 02.06.2018, німецький дитячий клуб “Кіта”, гостинно відчинив свої двері для усіх зацікавлених: нових сімей, їхніх діток та батьків. Ми запросили їх у невимушеній, комфортній атмосфері до подорожі країнами.

    Відкивали свято наші маленькі талановиті  артисти, частина з яких грала у оркестрі, частина танцювала. Це був дуже успішний вступ до програми, і ми дуже пишаємося нашими дітьми та педагогами, які разом створили цю виставу. Урочиста частина програма була завершена спільним танцем дітей та батьків, що було дуже особливим заходом. На завершення всі могли помилуватися дивовижним роботам з різних країн, у які діти подорожували під час проектних тижнів.

    Свято продовжилося, і для нових батьків були проведені екскурсії нашим дитячим клубом, для того, щоб дати батькам змогу зрозуміти особливості нашої  педагогічної роботи. Надворі, в саду, всім гостям дарув гарний настрій гурт “Rayband”, для всіх діточок також були передбачені різноманітні заняття: аква-грим, експерименти, ляльковий театр, блошиний ринок та майстрування! Підкріпити власні сили можна було у гарно скомпонованому буфеті. Хочемо подякувати усім батькам, котрі нас підтримали тим, що долучились своєю допомогою, або тим, що принесли напої чи їжу для свята. Особливу подяку висловлюємо нашому батьківському комітету, корий брав активну участь у підготовці та проведенні цього свята. Для нас для усіх це був дуже гарний та святковий день!

    Collage_small001 Collage_small007Collage_small006Collage_small009Collage_small008Collage_small010Collage_small005Collage_small011Collage_small004Collage_small002Collage_small003

    Contact us