Логотип
  • 10-ти річний ювілейний День народження німецького дитячого клубу Кіта у м.Києві

    01.02.2018

    У лютому 2018, святкував Німецький дитячий клуб Кіта м.Києва свій 10-річний ювілей, що для нас усіх було дуже особливою подією.

    Число дітей та команди змінювався, кількість приміщень та груп також постійно змінюється та розвивається.

    Від початку ми притримувалися основної педагогічної ідеї, що потрібно створити для дітей з різних культур місце, де вони зможуть почувати себе комфортно та безпечно, а також розвивати свою дитячу зацікавленість у всьому новому. Ми супроводжуємо дитину та сприяємо індивідуальному розвитку кожного; звертаємо нашу увагу на всебічне виховання. З такою основною позицією ми і формуємо нашу щоденну педагогічну роботу та наші освітні пропозиції, готуємо діток не лише до успішного навчання у школі, а й до їх подальшого життя, що має бути наповнено великою кількістю радостей та вмінь дитини.

    Велике значення мало те, щоб провести цей урочистий День у сімейній розслабленій атмосфері, разом із дітлахами. За традицією, ставшою вже щорічною, ми проводили ранкове заняття у групі «Сонечко», де зібрались геть усі дітки та працівники садочку. Згодом, святкування перемістилось до великої зали, де була проведена розважальна програма, двома досвідченими клоунами, від якої усі діти були в захваті. На завершення веселого свята була підготована ще одна несподіванка – чудовий святковий торт у вигляді земної кулі та будівлі нашого садочку! Торт було люб’язно спечено мамою з батьківського комітету. Дуже хочемо подякувати за гарний та такий незвичайний пиріг, що прийшовся діткам дуже до смаку!

    Колектив дитячого клубу Кіта у м. Київ

    KitaJubilaeum003 KitaJubilaeum005 KitaJubilaeum006 KitaJubilaeum007 KitaJubilaeum008 KitaJubilaeum011 KitaJubilaeum014 KitaJubilaeum016KitaJubilaeum001

    Contact us