Логотип
  • Щиро запрошуємо в країну казок/День відкритих дверей у Кіта

    27.05.2017

    У суботу,  27.05.2017  з нагоди дня відкритих дверей ми запросили у подорож до країни казок наших дітей, їхніх батьків та нових зацікавлених навчатися у нашому закладі .

    Свято розпочалося із відкриття виставки дитячих проектних робіт на тему «Казки». Всі отримали багато задоволення під час програвання пісні  про сплячу красуню та під час гри і перегляду дитячої театралізованої вистави «Білосніжка та сім гномів».

    По закінченню цього дійства у всіх бажаючих була можливість  поглянути на  різноманітні роботи , змайстровані нашими дітками і роздивитися плакати.

    Для нових, зацікавлених батьків було організовано екскурсію садочком, щоб вони мали змогу отримати враження від кімнат та педагогічної роботи із дітьми.

    Окрім цього було багато інших запропонованих занять для дітей: аквагрим, казка від пісочного аніматора,  майстрування намиста, блошиний ринок і плетіння косичок.

    Ми добре подбали про напої та наїдки. Ми дуже вдячні всім батькам, які підтримали організацію фуршету і принесли смачні наїдки та напої. Особливо хочемо подякувати батьківському комітету, який дуже нам поміг у плануванні та проведенні дня відкритих дверей.  Велике спасибі всім нашим спонсорам які нас підтримали, надавши  палатки від сонця, меблі, воду та лимонад. Для всіх це свято пройшло дуже вдало у затишній та приємній атмосфері.

    page 1 page 3 page 4 page 5 page 6 page 7

    Contact us