Логотип
  • Курс підвищення кваліфікації “Креативна документація та спостереження”

    28.04.2017

    „Хто може добре документувати, у першу чергу мусить знати навіщо.

    Найкраща мотивація для креативної документації та спостережень це краще розуміння дітей і бажання зробити їх особистість більш сильною. “ 

    27.04. і 28.04.2017 співробітниці Кіта Київ разом із доповідачкою Доротее Якобс працювали на важливою темою «Спостереження за дітьми та креативне документування педагогічної роботи у Кіта». Доповідачка Доротее Якобс дуже добре обізнана  на тему креативна педагогіка і працює консультантом у цій сфері і займається написанням фахової літератури у цій галузі.

    Під час семінару для нас як для колективу Кіта було важливо познайомитися із новими та раціональними формами спостереження та документування, знайти в цих видах і формах прийнятні для нас елементи і поступово інтегрувати їх у нашу повсякденну педагогічну діяльність.

    Щоб батьки мали змогу ближче ознайомитися із нашою роботою, ми запросили двох представників батьківського комітету на початок семінару. Всі батьки отримали з цього приводу інформативного листа від батьківського комітету. Окрім цього в Кіта була невеличка презентація із нашими (докуметаціями) доробками.

    Ми вдячні Доротее Якобс за дійсно цікавий і змістовний семінар, а батьківському комітету вдячні за участь і підготовку.

    image001 image002 image003 image005 image006 image007 image008 image009 image010 image011 image012

    image004

    Contact us