Логотип
  • Благодійний проект “Ранні пташки”

    08.04.2017

    У субботу, 08.04.2017 у садочку відбувся Великодній благодійний проект, який було організовано разом із організаціями “Вулик ідей” та “Soroptimist”. Ми збирали кошти для організації “Раненько” щоб підтримати передчаснонароджених дітей. У нас була цікава і активна програма для дітей: вони мати змогу спобувати себе у валянні із вовни і зробити яєчко, змайструвати підставку для яєць і намалювати Великоднього зайчика у його майстерні. Окрім цього з нами був в сам великодній зайчик який граввся з нами у рухливі ігри і сам розмалював обличчя всім бажаючим.

    У очікуванні Великодня ми розповіли також підходящу історію у якій відчайдушний зайчик шукає своє перше яєчко. Розповідь проходила у музичному супроводі нашої виховательки Руслани та усіх діток. По закінченню свята для дітей було організовано пошук яєць надворі Кіта.

    Також всі мали змогу купити пиріг на Базарі пирогів і багато цікавих речей зроблених власними руками.

    Ми хочемо щиро подякувати нашим організаціям-партнерам “Вулик ідей” та “Soroptimist” а також усім батькам за підтримку цього Великоднього благодійного проекту. Це був дуже вдалий день і цим нашим проектом ми всі зробили важливий внесок в підтримку роботи організації ” Раненько”.

    image001image003image008image004
    image005
    image006
    image007image002image009

    Contact us