Логотип
  • Карнавал у Kita

    28.02.2017

    У вівторок ми з дітьми святкували Карнавал у Кіта. Цей день пройшов із девізом перевдягання, багато шуму, пісень, танців тому що ми дуже хотіли налякати зиму.

    З самого ранку до нас у садочок діти прийшли перевдягнені у принцес, фей, лицарів та інших захоплюючих  героїв у цікавих костюмах. Спочатку у дітей було ранове коло у свої групах щоб мати можливість розгледіти одне одного і показати себе. Потім відбулося яскраве святкування карнавалу в Аулі.

    Окрім усіх інших пісень ми танцювали і співали пісню «Рукі цукі», яку всі люблять, грали у ігри із повітряними кульками, і пройшлися у величезному полонезі по садочку, усі разом, і діти і дорослі. Окрім цього, ми також і задоволенням танцювали під інші відомі карнавальні пісні такі як «Моя бабця їздить на мопеді», «Всі мавпи біжать через ліс». Як і завжди, цього року не обійшлося без берлінських пончиків власного виробництва, а для підкріплення під час свята діти отримали шоколадні цукерки.

    Діти дійсно були у захваті від різноманітних костюмів і веселого свята і насолоджувались цим карнавальним днем у повній мірі.

    SAMSUNG CSC

     

    Contact us