Логотип
  • Kita святкує 9й День Народження

    01.02.2017

    День народження це завжди добра нагода для святкування. Ми готували дітей до цього свята, обговорювали дану тему,  змайстрували з цього приводу корони та розмалювали їх. У день свята у нас було величезне ранкове коло, яке було проведено у групі «Сонечко». Ми співали, танцювали, грали в ігри та розважалися як хотіли. Особливим сюрпризом став  торт, який дуже усім сподобався і пізніше ми із задоволенням його з’їли. Він був зроблений у формі піратського корабля і скриньки із скарбами. Дуже дякуємо мамі із батьківського комітету за її чудовий креативний доробок.

    Дуже підходящою до піратського корабля і скриньки із скарбами стала друга частина нашого свята в Аулі із Пітером Пеном, його подружкою феєю Дінь-Дінь та Піратом Капітаном Крюком. По закінченню казки ми всі разом із героями історії потанцювали і кожен отримав меча або квітку. Діти дуже раділи бути присутніми на  казковій виставі. Особливо їх  вразив пірат Капітан Крюк

    Також, як і кожного року, ми мали можливість гарно відсвяткувати день народження садочка у колі співробітників. Цього року ми всі разом спробували грати на різних барабанах під час своєрідного семінару по закінченню якого ми затишно святкували у мексиканському ресторані.

    SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

    IMG_9939 IMG_0012 CAM08323

    Contact us