Логотип
  • Свято урожаю (Свято картоплі)

    12.10.2018

    Раз у році у нас усі говорять про картоплю та збір урожаю. Ми обговорюємо з дітьми, які овочі й фрукти достигають восени або наприкінці літа; граємо у багато веселих ігор за «участі» каштанів, картоплі, овочів і фруктів; розучуємо пісні та пальчикові ігри до цієї теми. Окрім того, дітки почули казку про Картопляного короля, якого опісля виготовили і взяли додому. На нашу думку, це дуже важливо — дати дітям відчуття поєднання з природою, дотичності до неї. На прикладі картоплі ми вчились сприймати світ нашими усіма п’ятьма чуттями: куштували, нюхали, торкались, дивились і слухали. Головною подією «картопляного тижня» стало святкування Картопляного свята, або Свята урожаю. Цей день діти чекали особливо нетерпляче. Цього разу ми відсвяткували подію разом із батьками, а Картопляний король приготував для дітлахів велику несподіванку — захований скарб.

    Спершу дітки пройшли чотири станції із завданнями (біг із картоплинкою, математика, потрапляння в ціль та стрибки в мішках), а потому відгадували загадки та відповідали на запитання спеціально запрошених Кукурузки, Грушки та Кактуса, щоб отримати підказку — де шукати скарб.

    Kartoffelfest002 Kartoffelfest007 Kartoffelfest009 Kartoffelfest010 Kartoffelfest011 Kartoffelfest015 Kartoffelfest017 Kartoffelfest025 Kartoffelfest027 Kartoffelfest028 Kartoffelfest030 Kartoffelfest032 Kartoffelfest034 Kartoffelfest038 Kartoffelfest044

    Contact us