Логотип
  • Підвищення кваліфікації

    31.08.2018

    Два дні, 30.08 та 31.08.2018, колектив німецької «Кіти» м. Києва плідно попрацював над дуже важливою темою : «Щоденно-інтегрована мовна освіта».

    Навчання проводилось високоосвіченим професором, пані Ляйсау. Протягом двох днів роботи, доцент навчала і закріплювала у колективі Кіти велику кількість знань з формування мови в ранньому дитинстві.

    Ознайомила педагогів з фазами розвитку мови і наголосила на важливості застосування орієнтованої на щодень мовної освіта.

    Ми відзначили основні педагогічні  принципи вивчення німецької мови в повсякденному житті і прийшли до висновку, що у нашій роботі ми вже користуємось великою кількістю цих методик. У нашому арсеналі є велика кількість універсальних іграшок та навчальних матеріалів, таких як книги,

    ігри та головоломки, а також ми використовуємо нашу повсякденну програму з цілеспрямовано підібраними пропозиціями, котрі допомагають вправлянню та формуванню мови (наприклад: ранкове коло, спрямоване мовлення, ляльковий театр, театральне заняття тощо).

    Разом з професором, пані Ляйзау, ми також шукали шляхи оптимізації для наших потреб цілісного розвитку мови у нашому закладі. Ми вдячні пані Ляйзау за її особливо цікаву подачу нашого підвищення освіти, яку було запропоновано з великою радістю, цінною інформацією та тематичними дослідженнями, завдяки цьому загалу ми значно в «+», як у професійній, так і приватній сфері.

    Для забезпечення прозорості та поінформованості, ми запросили представника батьківського комітету, пані Литовську. По завершенню навчання, пані Литовська написала: «Для мене, як для мами та члена батьківського комітету ця тема на часі. Викладач висвітлила питання розвитку мови, розуміння мови та особливостей навчання другої іноземної мови. Серед учасників семінару було розглянуто та проаналізовано посилання на розвиток мови в нашому дитячому клубі. До спірних та складних ситуацій пані Ляйзау надала рекомендації».

    Хочемо подякувати пані Литовській за її активну участь у нашому навчанні!

    Fortbildung001 Fortbildung003 Fortbildung004 Fortbildung005 Fortbildung006 Fortbildung007

    Contact us