Логотип
  • Екскурсія до Національної бібліотеки України для дітей

    23.04.2018

    У понеділок, 23.04.2018,  наші дітки відвідали дитячу бібліотеку, де немало дивувались силі-силенній книжок, що там містяться, а також іншим цікавинкам, які там можна побачити. У будівлі, що спроектована відомими архітекторами та оздоблена видатними скульпторами, налічується багато приміщень. Серед звичайних залів з книжками є і музична кімната, театральна зала та, навіть, невеличкий диско-зал! У цьому останньому приміщенні діти танцювали дуже гучно та нестримно, хоча дехто з них і був збентежений, наявністю такої кімнати (у бібліотеці).  Крім того, працівники відділу іноземної літератури, прочитали для нас та зробили постановку книжки про маленький Шкарпеточок. Висловлюємо нашу прихильність та подяку до робітників закладу за цікаву  екскурсію та чудову постановку!

    Після відвідин бібліотеки ми відправились на дитячий майданчик, що чудово розташувався на галявині прямо в лісі. Дітям було дуже цікаво поєднувати вільну гру та занурення в природа, що була тепер так близько. Вони збирали палички, спостерігали за білками та жуками, а також спостерегли птаху,  що висиджувала у гніздечку майбутніх пташенят.

    Для всіх нас це був надзвичайно цікавий екскурсійний день і діти дізнались деякі подробиці про роботу та структуру бібліотеки; маємо надію, що деякі з них повернуться в найближчому майбутньому вже зі своїми батьками, щоб взяти декілька книжок про героїв або принцес.

    Bibliotek002 Bibliotek006Bibliotek011Bibliotek003 Bibliotek007 Bibliotek009 Bibliotek008Bibliotek015Bibliotek017

    Contact us