Логотип
  • Підготовка до Різдвяного Свята у дитячому клубі

    20.12.2017

    «Хто стукає у двері?» цю традиційну Різдвяну пісню та багато інших ми разом з дітьми розучували у Передріздвяний час.

    Великою радісною несподіванкою стало для всіх те, що батьки теж підготували цілих дві Різдвяні пісні для діток до свята. Крім того, батьківський комітет зробив чудовий вклад у підготовку до події, тим, що кожен бажаючий надіслав коротке відео до теми «Різдво». Хочемо висловити велику подяку за гарну ідею та вдале відео!

    Протягом Адвенту святкову атмосферу створювали власноруч зв´язані батьками ялинкові віночки і, прикрашені до Різдва та Новорічних свят групи, які, в свою чергу, були облаштовані разом із дітками.

    Різдвяний час – є часом Любові. Саме тому, зараз, ми і хотіли донести до дітей, що не всім дітлахам живеться так добре, як нам, ми організували у співпраці із батьківським комітетом акцію допомоги, «Різдво у коробці». Протягом двох тижнів, кожна дитина, разом із своїми батьками могла запакувати сюрприз для інших дітей, які живуть на сході України.

    Після такого насиченого та чудового передріздвяного Часу діти дуже раділи Різдвяному святу та , особливо, приходу Діда Мороза. Діти та батьки провели затишне та душевне Свято, не обійшлось, звісно, і без приємних несподіванок для дітей.

    Weihnachtsfeier001 Weihnachtsfeier002 Weihnachtsfeier003 Weihnachtsfeier004 Weihnachtsfeier005 Weihnachtsfeier006 Weihnachtsfeier007 Weihnachtsfeier008 Weihnachtsfeier009 Weihnachtsfeier010 Weihnachtsfeier011 Weihnachtsfeier012 Weihnachtsfeier013 Weihnachtsfeier014 Weihnachtsfeier015 Weihnachtsfeier016

    Contact us